ONS ASSORTIMENT BANKET

Hieronder vind je ons uitgebreid assortiment aan taarten, gebak en koffiekoeken.

Heb je vragen over de allergenen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Bestellen kan telefonisch via onderstaande knop.

Limburgse vlaaien ©

Heerlijke Limburgse vlaai gevuld met zoete abrikozen, bedekt met een mooi patroon van deeglatjes. Een klassieker voor elke gelegenheid.

Een traditionele vlaai met een rijk gevulde abrikozenvulling en een zachte, luchtige korst. Perfect voor bij de koffie.

Sappige appelvulling met rozijnen in een zachte vlaaibodem, afgewerkt met een zachte luchtige korst.

Een smakelijke vlaai gevuld met zwarte pruimen, afgedekt met een mooi latjespatroon van deeg.

Vlaai met sappige kersenvulling, bedekt met een traditioneel patroon van deeglatjes. Heerlijk fris en zoet.

Seizoensgebonden vlaai met een frisse, lichtzure rabarbervulling. Een unieke en verfrissende keuze.

Vlaai met sappige, verse pruimen die alleen tijdens het pruimenseizoen verkrijgbaar is. Een heerlijke traktatie.

Een seizoensgebonden vlaai boordevol verse kersen. Perfect voor de zomermaanden.

Een romige vlaai met fluweelzachte pudding. Simpel, maar onweerstaanbaar.

Een vlaai met pudding en knapperige korst van macaron.

Vlaamse kaastaart is een romige en luchtige taart met een delicate kaassmaak, gebakken in een krokante korst. Een echte klassieker voor bij de koffie of als dessert!

Hogere variant van de gewone kaastaart.

Traditionele Limburgse rijstvlaai met een romige, zoete rijstvulling. Een echte klassieker.

Een eenvoudige maar smakelijke vlaai met een zoete vulling van eieren, suiker en een vleugje room. Perfect voor bij een kopje koffie of thee.

Heerlijke vlaai met een warme, kruidige speculoosvulling.

Een lichte en romige vlaai met een zachte, luchtige vulling van pudding. Perfect als lichte dessertoptie.

 
 

Taarten

Sappige kersentaart met een heerlijk krokante korst.

Klassieke vierkwartaart, heerlijk luchtig en smeuïg.

De briochetaart is een heerlijke, zachte taart gemaakt van briochedeeg, gevuld met romige pudding en sappige rozijnen, perfect voor bij de koffie!

Taart met amandelvulling, afgwerekt met een bodem van abrikoos.

Appeltaart met een romige crèmevulling en een knapperige korst

Luchtige puddingtaart bedekt met slagroom en krokante hazelnootjes.

Een luchtige taart met een abrikozenvulling, afgetopt met slagroom en witte chocoladeschilfers. Perfect voor een feestelijke gelegenheid!

Luchtige puddingtaart bedekt met chocomousse en zwarte chocoladeschilfers.

Luchtige kersentaart bedekt met slagroom en zwarte chocoladeschilfers.

Elegante taart met lagen van biscuit en luchtige pudding bedekt met chocolade .

Biscuit met boterroomvulling van mokka of vanille.

Een smaakvolle taart gevuld met pudding en slagroom, bedekt met schuifjes banaan.

Smeuïge biscuittaart met een rijke advocaatvulling.

Luxe taart van bladerdeeg met soezen, op een bodem van pudding, slagroom en kersen

Versgemaakte aardbeientaart met een romige vulling van pudding.

Versgemaakte vruchtentaart met een romige vulling van pudding. Afgwerekt met een mix van verse seizoensvruchten.

Versgemaakte frambozentaart met een romige vulling van pudding en slagroom.

Bladerdeegtaart met pudding, bosvruchten en een luchtige meringue.

Assortiment van delicate en smaakvolle mini-taartjes volgens de bakker zijn goesting.

GEBAK

Biscuit met slagroom en vers fruit.

Soezen gevuld met pudding, slagroom en kersen. Afgewerkt met een laagje chocolade.

Biscuit met boterroomvulling van mokka.

Een luchtig dessert met een kern van meringue, omhuld met chocoladevlokken en afgetopt met slagroom.

Een potje gevuld met chocomousse.

Klassieke Italiaanse tiramisu met lagen van mascarpone en koffiegeweekte biscuits.

Gebak met lagen van mokka crème en zachte biscuit.

Romig bavaroisgebak met een lichte, mousse-achtige textuur van verschillende smaken.

Koffiekoeken

Een klassieke, luchtige en boterige croissant, perfect voor een heerlijk ontbijt of bij de koffie.

Een knapperige croissant bestrooid met fijne suiker, voor een extra zoete start van de dag.

Een luchtig bladerdeeg gevuld met pure chocolade, zonder extra crème, voor de echte chocoladepuristen.

Een rijk gevulde chocokoek met een vulling van pudding.

Een zachte, zoete koek gevuld met pudding en rozijnen, afgewerkt met een glazuurlaagje

Een langwerpige variant van de suisse.

Een klassieke, luchtige donut, eventueel geglazuurd of bestrooid met suiker, ideaal voor een zoete traktatie.

Een stevige wafel met stukjes suiker erin gebakken, die zorgt voor een heerlijk zoete en krokante bite.

Een langwerpig gebakje van soezenbeslag, gevuld met romige banketbakkersroom en geglazuurd met chocolade.

Een heerlijk, zachte koek gevuld met sappige vruchten, perfect voor een zoete traktatie.

Een luchtige bol van gefrituurd deeg, gevuld met romige banketbakkersroom en bestrooid met poedersuiker.

Een klassiek gebak met laagjes knapperig bladerdeeg en romige banketbakkersroom, afgewerkt met een glazuurlaagje.

Bladerdeeg in de vorm van een hoorntje gevuld met pudding en afgewerkt met suiker.

Een heerlijk bladerdeeggebakje gevuld met sappige vruchten, perfect voor een zoete traktatie.

Een traditioneel Vlaams gebakje met een vulling van mattenbrij (kaas) en amandelspijs, in een krokante korst.

Een gebakje dat bestaat uit amandeldeeg met een laagje glazuur op een bodem van zanddeeg.

Feestgebak (gâteaux)

Biscuit gevuld met slagroom en kersen, bedekt met vers fruit en slagroom. Te verkrijgen vanaf 4 personen. Afwerking op aanvraag.

Biscuit gevuld en bedekt met chocomousse. Te verkrijgen vanaf 4 personen. Afwerking op aanvraag.

Biscuit gevuld en bedekt met boterroom. Te verkrijgen vanaf 4 personen. Afwerking op aanvraag.

Divers

Een hartig bladerdeeggebakje, ideaal voor bij vol au vent.

Een licht soesje gevuld met romige slagroom.